fbpx

Kofferbaklift

Een kofferbaklift maakt het mogelijk om flexibeler op pad te kunnen gaan. Natuurlijk moet de scootmobiel of rolstoel wel passen in de kofferbak van de auto, wij kunnen dit samen nagaan en opmeten of de kantelbare kofferbaklift passend gemaakt kan worden. Het is ons gelukt om dit werkend te krijgen in zelfs de kleinere 3-deurs auto’s. Bel gerust voor een afspraak, nog gemakkelijker is gewoon even langs rijden bij ons in Zoetermeer. Liftcapaciteit van onze liften beginnen bij 14kg tot en met 180KG.

Kofferbaklift buitengewoon mobiel goedkoop en betaalbaar

Alle info over het plaatsen van een kofferbaklift

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je scootmobiel of rolstoel in de achterzijde van je auto te plaatsen, zonder dat je hoeft te tillen, dan zijn kofferbakliften van Buitengewoon Mobiel de perfecte oplossing voor jou. Onze kofferbakliften zijn speciaal ontworpen om jou scootmobiel of rolstoel snel en veilig in je auto te plaatsen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het tillen van je scootmobiel of rolstoel. Buitengewoon Mobiel heeft voor iedere auto een passende oplossing.

We hebben van de kofferbakliften verschillende modellen, mechanisch of elektrisch, wij helpen je graag met het maken van de juiste keus. De liften zijn verkrijgbaar in hefvermogens van 25 tot 200 kilogram. Ook zijn de lichtere uitvoeringen neerklapbaar. Het gewicht van uw hulpmiddel is dus bepalend voor de keuze van het type lift. Daarnaast spelen uiteraard uw eigen (fysieke) mogelijkheden en het type auto een grote rol. Rollators, rolstoelen, opvouwbare scootmobielen en zelfs vele vaste scootmobielen kunnen gewoon met je mee op pad. Alle kofferbakliften kunnen handmatig of elektrisch zijn. Aan de lift is een motortje bevestigd om deze elektrisch draaibaar te maken. Alle kofferbakliften werken door middel van een afstandsbediening met maar twee knopen.  Met een kofferbaklift wordt tillen kinderspel en wordt uw rug ontzien. Het hulpmiddel is voorzien van hijspunten. Dit is een haak of oog die zo is geplaatst dat de scootmobiel in balans hangt wanneer hij wordt opgetild.

Onze kofferbakliften zijn ook zeer duurzaam en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en roest. Dit betekent dat onze kofferbakliften jarenlang meegaan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparaties of vervangingen.

Bij Buitengewoon Mobiel begrijpen we dat het meenemen van de scootmobiel je weer een stuk mobieler en daardoor gelukkiger maakt. Je kan gemakkelijk in je eentje op pad met de scootmobiel in de kofferbak en ook op plaats van bestemming kan je eropuit.

Mocht je te zijner tijd van auto wisselen is de lift eenvoudig te demonteren en kan in je nieuwe voertuig geïnstalleerd worden.

Meer info over de mogelijkheden?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via 079 – 203 3113

Rolstoelbus op maat?​

Bij Buitengewoon Mobiel begrijpen wij dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, en we zijn hier om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren rolstoelbus specialist maakt het haar taak om voor iedere wens of behoeften een oplossing te bedenken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het ombouwen van jou bus tot een rolstoelbus. Gemakkelijk via 079 – 203 3113 of via de chat rechtsonder in je scherm.

Ontbreekt er op deze pagina nog specifieke informatie welke je graag had willen zien?
Laat het ons alstublieft weten, dan voegen wij deze info toe:  Info@buitengewoonmobiel.nl

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.