fbpx

Een vrijblijvende proefrit aan huis

Een vrijblijvende proefrit aan huis

Leestijd 5 min
17 januari 2023
Proefrit aan huis Buitengewoon Mobiel Rolstoelbus Opel Movano

Wat houd een proefrit aan huis in?

Een proefrit aan huis van Buitengewoon Mobiel is een service waarbij de koper de gelegenheid krijgt om de rolstoelbus geheel uit te testen voordat hij of zij een aankoop doet. Dit gebeurt door middel van een afspraak, waarbij een onze collega’s naar de locatie van de koper komt, en deze de mogelijkheid geeft om de rolstoelbus te testen op een route in zijn of haar vertrouwelijke omgeving. Dit helpt kopers om een weloverwogen beslissing te nemen.  Ook omdat kopers zich meer op hun gemak voelen bij hun eigen thuis waardoor een aankoop fijner aan kan voelen. 

Is de proefrit aan huis vrijblijvend?

Een proefrit aan huis is bedoelt voor klanten die niet of niet gemakkelijk in staat zijn onze locatie in Zoetermeer te bezoeken. De proefrit is volledig vrijblijvend voor de verkoop van de rolstoelbus. Er word alleen sinds Januari 2023 boven de 50km een kleine vergoeding voor de diesel kosten gerekend. Dit staat gelijk aan de kosten die je had moeten maken om onze locatie te bezoeken in Zoetermeer. Word de bus verkocht worden deze kosten niet in rekening gebracht. 

Wat zijn de voor en nadelen van een proefrit aan huis?

Het voordeel van een proefrit aan huis is dat je de rolstoelbus kan uitproberen in je eigen omgeving en ziet hoe het presteert in verschillende situaties. Dit geeft je de kans om te beslissen of de rolstoelbus geschikt is voor jouw dagelijkse gebruik voordat je een aankoop doet. Een ander voordeel is dat je niet naar ons toe hoeft te komen met bijvoorbeeld de regiotaxi.

Echter, zijn er ook enkele nadelen aan een proefrit aan huis. Wij kunnen namelijk maar 1 voertuig meenemen. Ben je er nog niet helemaal uit welk type rolstoelbus of bepaalde aanpassing bij je past is dat niet handig. Bij ons op locatie kunnen we veel verschillende bussen laten zien en indien gewenst meerdere proefritten maken. Ook aanpassingen kunnen wij je demonstreren om hier een beter beeld van te krijgen. Mocht je een inruilauto of bus hebben kunnen wij ook bij ons in Zoetermeer een exacte inruilprijs met jou bespreken. Het voertuig wordt in de werkplaats even door onze monteurs nagelopen, dit kan bij jou voor de deur niet.

Wil je een proefrit aan huis aanvragen bij Buitengewoon Mobiel hebben wij altijd een aantal vragen voor je. Zo weten wij zeker dat de rolstoelbus waarmee wij naar je toe rijden in grote lijnen bij je eisen en wensen past. Het aller belangrijkste zijn de afmetingen van jou in de rolstoel of scootmobiel. Heb je nog andere wat grotere hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een tillift, driewiel fiets etc. laat dat ons dan even weten. Onder aan deze pagina vind u een afbeelding hoe je de rolstoel inclusief gebruiker en scootmobiel het beste kunt meten. Voor de vragen of de bus daadwerkelijk geschikt kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Bel ons gerust op dan lopen we deze “controle” vragen telefonisch met elkaar door en er is dan meteen meer ruimte voor vragen mocht je die hebben. Dit maakt de zoektocht naar een nieuwe bus meestal een stuk gemakkelijk omdat wij onze ervaringen telefonisch al delen.

Meer info over de mogelijkheden?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via 079 – 203 3113

Voordat wij naar je toe rijden: "Meten is weten"

Rolstoel meten rolstoelbus breedte lengte hoogte

Het aller belangrijkste zijn de afmetingen van jou in de rolstoel of scootmobiel. Heb je nog andere wat grotere hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een tillift, driewiel fiets etc. laat dat ons dan even weten. Hiernaast ziet u een afbeelding hoe je de rolstoel inclusief gebruiker en scootmobiel het beste kunt opmeten. Voor de vragen of de bus daadwerkelijk geschikt kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Bel ons gerust op dan lopen we deze “controle” vragen telefonisch met elkaar door en er is dan meteen meer ruimte voor vragen mocht je die hebben. Dit maakt de zoektocht naar een nieuwe bus meestal een stuk gemakkelijker omdat wij onze ervaringen telefonisch al delen.

Plan samen met ons een proefrit in!

Wanneer je deze gegevens invult nemen wij vaak dezelfde dag nog contact met je op.
Proefritten zijn mogelijk bij ons in Zoetermeer of op een adres naar keuze binnen Nederland.

Nog geen geschikte rolstoelbus op onze website gevonden?

Toch nog niet de juiste rolstoelbus gevonden in ons assortiment? Laat dit altijd aan ons weten, genoeg bussen halen bij ons niet eens de website omdat wij daar al mensen voor hadden. Een zoekopdracht heeft immers altijd voorrang.

Wij begeleiden je bij de zoektocht en kunnen je alles vertellen over onze huidige bussen en wat je ongeveer nodig heb.
Ook kunnen we een geschikt voertuig voor je vinden als we hem nog niet hebben. Wij noemen dat dus een zoekopdracht. Het voordeel hiervan is dat wij via onze inkoopkanalen ook specifiek opzoek gaan naar een rolstoelbus die bij jou past. Op deze manier heb je eerder kans dat hij beschikbaar is. Ook heb je op deze manier als er een geschikte bus binnenkomt vrijblijvend eerste keus als je binnen ongeveer een week bij ons langskomt

Proefrit aan huis rolstoelbus uitproberen buitengewoon mobiel

Rolstoelbus op maat?​

Bij Buitengewoon Mobiel begrijpen wij dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, en we zijn hier om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren rolstoelbus specialist maakt het haar taak om voor iedere wens of behoeften een oplossing te bedenken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het ombouwen van jou bus tot een rolstoelbus. Gemakkelijk via 079 – 203 3113 of via de chat rechtsonder in je scherm.

Ontbreekt er op deze pagina nog specifieke informatie welke je graag had willen zien?
Laat het ons alstublieft weten, dan voegen wij deze info toe:  Info@buitengewoonmobiel.nl

Lees ook deze blogs:

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.