fbpx

Buitengewoon nieuws:

Divers werk bij een jong bedrijf

Leestijd 3 min
Diverse vacatures vrij bij Buitengewoon Mobiel.

Een vrijblijvende proefrit aan huis

Leestijd 5 min
Een vrijblijvende proefrit aan huis? Ja, zeker dat verzorgen wij al sinds 2016 kosteloos en voor niets. Probeer de bus gewoon eerst in je eigen omgeving.

De toekomst van aangepaste auto's

Leestijd 7 min
Een veel besproken onderwerp bij Buitengewoon Mobiel is de toekomst van aangepaste auto's en rolstoelbussen. In deze blog duiken wij verder in op dit onderwerp en delen wij de voordelen van alle ontwikkelingen.

Warmrijden

Leestijd 5 min
Over het warmrijden van een diesel voertuig bestaan vele fabels. Hier gaan wij ze ontkrachten en delen wij de meest relevante tips voor het zo goed mogelijk behouden van je rolstoelbus.

Rolstoelbus kopen

Leestijd 6 min
Zodra je heb besloten om een rolstoelbus te kopen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken om ervoor te zorgen dat je een bus kiest die voldoet aan je behoeften en wensen.

Op zoek naar een occasion?

Vragen? Wij staan
voor je klaar!

Benieuwd wat Buitengewoon Mobiel voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen aan een passende vervoersoplossing!

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.