fbpx

Divers werk bij een jong bedrijf

Vacature All-round medewerker

Leestijd 3 min
10 juni 2024

VACATURE: Wat houd Allround Medewerker precies in bij Buitengewoon?

Buitengewoon Mobiel is een jong bedrijf dat zich vanaf heden volledig focust op het wijzigen van de volledige markt binnen Nederland. Wij voeren betaalbare auto-aanpassingen uit, maken een rolstoelbus volledig naar wens van de klant en bezorgen deze kosteloos thuis. Wij hebben hier de juiste nieuwe teamspelers voor nodig!

Allround medewerker houd in dat je het team ondersteunt met bijvoorbeeld het binnenhalen en optisch klaarmaken van de rolstoelbussen. Dit heet car-detaling, of te wel het professioneel polijsten van een voertuig. Naast het klaarmaken kan het ook zijn dat de werkplaats meerdere handen nodig heeft, en dan kan alle hulp goed van pas komen. Wellicht vind je sleutelen wel leuk om deels te doen.. All round is bij ons ook echt all round. Ook kan het zijn dat er een verre rit gereden moet worden.. Dan komt een rijbewijs natuurlijk wel erg goed van pas! Wil je meer weten over deze functie? Bel of mail ons dan meteen en vraag naar Linda.

Kan ik mijzelf verder ontwikkelen ?

Zeker weten, als allround medewerker kan je zelf ook de keuze maken in welk vakgebied je uiteindelijk vooruit wilt schieten!
Is het car detaling met een cursus? Werkplaats werkzaamheden of juist verkoop? In overleg zullen wij samen spreken over je carriere bij Buitengewoon. Onze voorkeur 

Wat zijn de voordelen van werken bij Buitengewoon?

Bij Buitengewoon Mobiel heb je naast een jong en energiek team ook leuke collega’s voor een vrijdagmiddag borrel of een maandelijks uitje waarbij wij de meest leuke zaken organiseren. Omdat je bij een bedrijf werkzaam ben waarbij wij ook over een werkplaats beschikken kan je ook altijd gebruik maken van de kennis van onze monteurs zodat jouw eigen auto ook op en top in conditie blijft!

Naast alle zaken buiten het werk om zijn wij tijdens het werk altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten, producten en services. Deze cursusjes zijn in binnen en buitenland en worden volledig verzorgd door Buitengewoon. Ontwikeling is een belangrijk aspect bij Buitengewoon Mobiel en dat stimuleren wij dan ook volledig.

Wij hebben nog tal van andere voordelen welke wij tijdens een persoonlijk gesprek zullen toelichten 🙂

Stuur ons gemakkelijk een email naar info@buitengewoonmobiel.nl 

Meer info over de mogelijkheden?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via 079 – 203 3113

Lees ook deze blogs:

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.