fbpx

Alle info over de Citroën Jumper Rolstoelbus

De Citroën Jumper Rolstoelbus

De Citroën Jumper is identiek aan de Fiat Ducato, een veelgebruikte bestelwagen die dienst doet als basis voor rolstoelbussen. Deze voertuigen zijn speciaal aangepast voor rolstoelgebruikers en beschikken over meer ruimte en handige functies om het instappen en uitstappen makkelijker te maken. De Jumper is bekend om zijn betrouwbaarheid, ruime laadcapaciteit en uitstekende prestaties, wat hem tot een populaire keuze maakt voor een rolstoelbus. Er zijn verschillende maten beschikbaar, zodat er altijd een model is dat aansluit bij de specifieke wensen van de gebruiker. Daarnaast is het ook mogelijk om de bus aan te passen voor rolstoelgebruikers die zelf willen rijden. 

Fiat Ducato Rolstoelbus Buitengewoon Mobiel

De mogelijkheden met een Citroën Jumper Rolstoelbus..

Met de ruime Citroën Jumper, kun je weer gemakkelijk en spontaan uitstapjes maken met je partner naar bijvoorbeeld het strand of afspreken met vrienden voor een kop thee. Het hebben van een eigen rolstoelbus geeft je de vrijheid om je planning aan te passen tot het laatste moment. De Jumper is aan te passen naar jouw specifieke wensen, of je nu op zoek bent naar een gezins-rolstoelbus, een volledige zelfrijder of een camper-rolstoelbus. Buitengewoon Mobiel zorgt dat de bus helemaal op maat is aangepast, zodat er geen enkel comfort ontbreekt.

Met de Jumper kun je verschillende configuraties vervoeren, waaronder 5 passagiers en 1 rolstoelpassagier of 3 rolstoelpassagiers en 2 passagiers, maar de rolstoel naast de bestuurder kan ook! Er zijn meerdere indelingen beschikbaar op het laag tarief wegenbelasting voor gehandicapten, mits aan de eisen wordt voldaan.

In het kort, biedt de Citroën Jumper een comfortabele en praktische oplossing voor het vervoer van personen met een beperking. Wil je meer weten over deze rolstoelbus? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer info over de mogelijkheden?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via 079 – 203 3113

Het ombouwen van de Citroën Jumper tot rolstoelbus

Buitengewoon Mobiel is gespecialiseerd in het ombouwen van een Citroën Jumper tot een rolstoeltoegankelijke bus. Wij werken nauw samen met onze klanten om te bepalen welke aanpassingen nodig zijn en bieden uitgebreide uitleg over de mogelijkheden. Van een volledige ombouw tot de toevoeging van extra voorzieningen, niets is ons te veel.

De stoelen en het rolstoelvastzetsysteem kunnen worden geplaatst in een systeemvloer of op losse rails, afhankelijk van je specifieke situatie en budget. Aan de achterzijde wordt meestal een elektrische rolstoellift geplaatst, met verschillende soorten liften beschikbaar, zoals Ricon, Handilift, Autolift en meer. Onze specialisten helpen je om de beste optie te vinden die aansluit bij je rolstoel, scootmobiel of andere vervoersbehoeften.

Bijzondere aanpassingen, zoals een dubbele rembekrachtiging, stuurbekrachtiging en luchtvering, zijn ook beschikbaar voor de Citroën Jumper. Een handgas- en handbedrijfsremsysteem zijn ook mogelijk, zowel links als rechts van het stuur. Wij bieden verschillende soorten gordelsystemen, die allemaal voldoen aan de laatste Europese veiligheidseisen en getest zijn voor deze certificering. De vloer en stoelen zijn ook veiligheidstest ondergaan en zijn geldig over de hele Europese Unie.

Op zoek naar een occasion?

Afmetingen van de Citroën Jumper Rolstoelbus

Hieronder vind je een handig overzicht van de afmetingen van verschillende modellen van de Citroën Jumoper / Fiat Ducato / Peugeot Boxer, inclusief de afmetingen van de laadruimte! Mocht je nog andere afmetingen willen zien, laat het ons weten en meten het voor je op.

Afmetingen maten fiat ducato rolstoelbus

Diverse modeljaren van de Citroën Jumper Rolstoelbus

De Citroën Jumper is een bestelwagen die sinds 1994 wordt geproduceerd door Citroën in samenwerking met het Italiaanse automerk Fiat. Het model is beschikbaar in verschillende lengtematen en met verschillende motoren, waaronder diesel- en benzinemotoren.

1994-2002: De eerste generatie van de Citroën Jumper werd in 1994 geïntroduceerd. Het model was beschikbaar in verschillende lengtematen en had keuze uit benzine- en dieselmotoren.

2002-2006: In 2002 werd de tweede generatie van de Jumper geïntroduceerd, met verbeteringen in ontwerp, comfort en technologie. Er werden ook nieuwe motoren aangeboden, waaronder een 2.2-liter dieselmotor.

2006-2014: De derde generatie van de Jumper werd in 2006 geïntroduceerd. Het model was opnieuw verbeterd en bood meer comfort en veiligheid, evenals nieuwe technologieën, zoals elektronische stabiliteitscontrole en tractiecontrole.

2014-heden: In 2014 werd de huidige, vierde generatie van de Jumper geïntroduceerd. Het model biedt verbeterde prestaties, efficiëntie en connectiviteit, evenals verhoogde veiligheid en comfort. Later zijn er wel nog diverse, kleine upgrades uitgebracht zoals de LED koplampen die je hier onder deze tekst kan zien.

De Citroën Jumper is een veelzijdige bestelwagen en een populaire keuze als basis voor rolstoelbussen. Het model is uitgerust met diverse functies die het gebruik als rolstoelbus vergemakkelijken, zoals verhoogde instap, bredere deuren en aangepaste interieurs. Citroën biedt ook ombouwpakketten aan voor de Jumper om hem om te bouwen tot rolstoelbus.

In samenvatting is de Citroën Jumper een praktische en veelzijdige bestelwagen die sinds 1994 in samenwerking met Fiat is ontwikkeld.

Citroën Jumper Rolstoelbus op maat?

Bij Buitengewoon Mobiel begrijpen wij dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, en we zijn hier om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren rolstoelbus specialist maakt het haar taak om voor iedere wens of behoeften een oplossing te bedenken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het ombouwen van jou bus tot een rolstoelbus. Gemakkelijk via 079 – 203 3113 of via de chat rechtsonder in je scherm.

Ontbreekt er op deze pagina nog specifieke informatie over de Citroën Jumper Rolstoelbus?
Laat het ons alstublieft weten, dan voegen wij deze info toe:  Info@buitengewoonmobiel.nl

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.