fbpx

Alle info over de Renault Trafic Rolstoelbus

De Renault Trafic Rolstoelbus

De Renault Trafic is een veel gebruikte bestelauto als rolstoelbus waar vele auto-aanpassingen voor gefabriceerd zijn. Deze rolstoelbus is zeer geschikt voor het meerijden van volwassenen in een handbewogen rolstoel, kinderen in handbewogen of verstelbare elektrische rolstoel of als volledig zelfrijder.
Omdat de rolstoelgebruiker kan overstappen naar de bestuurdersstoel in de bus is deze lage bus ook ideaal.
Zo heeft u de voordelen van een rolstoelbus maar kunt u bijvoorbeeld de meeste parkeergarages nog wel inrijden!

 

Renault Trafic rolstoelbus verbruik afmetingen buitengewoon mobiel

Meer info over de mogelijkheden?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar via 079 – 203 3113

De mogelijkheden met een Renault Trafic..

De Renault Trafic is de perfecte oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar een compacte rolstoelbus waarmee ze op elk moment kunnen vertrekken. Buitengewoon Mobiel kan de Renault Trafic op maat aanpassen aan al jouw wensen, zodat deze aan al je eisen voldoet. Of je nu 5 passagiers en 1 rolstoelpassagier wilt vervoeren, of 3 rolstoelpassagiers en 2 passagiers, de Renault Trafic biedt meerdere indelingen op het laag tarief wegenbelasting voor gehandicapten.

Met de Renault Trafic rolstoelbus zijn spontane uitstapjes met het gezin gemakkelijker naar bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp of op bezoek bij familie weer mogelijk. De bus biedt een veilige en comfortabele manier om personen met een beperking te vervoeren. Als je nog vragen hebt of meer wilt weten, neem dan gerust contact met Buitengewoon Mobiel op. Wij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Het ombouwen van de Renault Trafic tot rolstoelbus

De Renault Trafic rolstoelbus biedt niet alleen comfort en gemak voor de rolstoelgebruiker, maar ook voor de bestuurder. Alle aanpassingen zijn op elkaar afgestemd om een veilige en aangename rit te garanderen. Deze aanpassingen omvatten het handgas, de elektrische handrem, de stuurknop bediening, de draaibare voorstoel en de dubbele stuurbekrachtiging.

Met het handgas wordt het rijden gemakkelijker en meer in control voor bestuurders met beperkte bewegingsmogelijkheden. De elektrische handrem zorgt voor extra zekerheid en gemak bij het stoppen. Bovendien is de stuurknop bediening handig voor bestuurders die niet in staat zijn om het stuur te bedienen met hun handen.

De draaibare voorstoel maakt het voor de bestuurder nog comfortabeler, aangezien hij of zij op elk moment contact kan houden met de rolstoelgebruiker. Bovendien heeft de bestuurder altijd een goed zicht op de weg dankzij de dubbele stuurbekrachtiging. Hierdoor wordt het rijden nog soepeler en veiliger.

Met al deze aanpassingen wordt de Renault Trafic rolstoelbus een perfecte oplossing voor het vervoer van mensen met beperkingen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid en comfort tijdens de rit, de Renault Trafic rolstoelbus zorgt voor alles.

 

Op zoek naar een occasion?

Wat zijn de afmetingen van de Renault Trafic Rolstoelbus?

Hieronder vind je een handig overzicht van de afmetingen van verschillende modellen van de Renault Trafic, inclusief de afmetingen van de laadruimte! Mocht je nog andere afmetingen willen zien, laat het ons weten en meten het voor je op.

Renault Trafic afmetingen hoogte breedte rolstoelbus buitengewoon mobiel

Wat zijn alle modeljaren van de Renault Trafic?

De Renault Trafic is een van de populairste modellen in de rolstoelbus-wereld. Met een brede range aan modellen en versies die door de jaren heen zijn gelanceerd, is er altijd wel een Renault Trafic die aan je wensen en behoeften voldoet. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende modellen en hun specifieke kenmerken, zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden van de Renault Trafic.

Het eerste model van de Renault Trafic werd gelanceerd in 1980 en was beschikbaar als bedrijfswagen of camper. Het model werd ontwikkeld om het leven makkelijker te maken voor bedrijven die op zoek waren naar een praktische en efficiënte vervoersoplossing. In de jaren ‘90 werd de Renault Trafic geüpgraded en werd er rekening gehouden met de veranderende behoeften van consumenten. Het nieuwe model was beschikbaar met meer comfort en bood meer opbergruimte aan.

In 2002 werd het tweede model van de Renault Trafic geïntroduceerd. Het model was groter en bood meer ruimte aan dan zijn voorganger. De derde generatie Renault Trafic werd in 2014 gelanceerd en was verkrijgbaar als personenauto, bestelbus, camper of rolstoelbus. Dit model was uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een moderne infotainmentsysteem en een verbeterde vering.

In 2017 kwam de vierde generatie Renault Trafic op de markt. Het nieuwe model was verkrijgbaar als bestelbus, personenauto, camper of rolstoelbus. De Renault Trafic was uitgerust met een moderne motor, een verbeterd ontwerp en meer comfort dan ooit tevoren. Bovendien werden er veel nieuwe functies toegevoegd, waaronder een uitbreidbare bagageruimte en een stijlvol interieur.

Met de jaren heeft de Renault Trafic zich ontwikkeld tot een populaire keuze onder consumenten die op zoek zijn naar een praktische en comfortabele vervoersoplossing. Of je nu op zoek bent naar een bestelbus, personenauto, camper of rolstoelbus, er is altijd een Renault Trafic die aan je wensen en behoeften voldoet. Bovendien bieden de verschillende modellen van de Renault Trafic veel mogelijkheden voor aanpassing, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Wat is het verbruik van de Renault Trafic rolstoelbus?

De Renault Trafic met het meest verkocht 2.0 motorblok is een compacte en efficiënte bestelwagen die op vele manieren kan worden gebruikt, waaronder als rolstoelbus. Het model beschikt over een krachtige 2.0 liter dieselmotor, die bijdragen aan een uitstekend brandstofverbruik. Afhankelijk van de specifieke configuratie en het gebruik van de auto, varieert het verbruik tussen 7 en 9 liter benzine per 100 km. (Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 7,5 l/100km, 1 op 13,3.)
Het brandstofverbruik is echter ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals de rijstijl, het gebruik van de airconditioning en de wegcondities. Een efficiënt brandstofverbruik betekent niet alleen een lagere uitgave aan benzinekosten, maar ook een verminderde CO2-uitstoot en een beter milieubewust rijden. De Renault Trafic 2.0 is daarom een uitstekende keuze voor bedrijven en gezinnen die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare bestelauto met een laag verbruik.

Een Renault Trafic Rolstoelbus op maat?

Bij Buitengewoon Mobiel begrijpen wij dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, en we zijn hier om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren rolstoelbus specialist maakt het haar taak om voor iedere wens of behoeften een oplossing te bedenken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het ombouwen van jou bus tot een rolstoelbus. Gemakkelijk via 079 – 203 3113 of via de chat rechtsonder in je scherm.

Ontbreekt er op deze pagina nog specifieke informatie over de Renault Trafic rolstoelbus?
Laat het ons alstublieft weten, dan voegen wij deze info toe:  Info@buitengewoonmobiel.nl

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.