fbpx
Rolstoelbus kopen Den Haag buitengewoon mobiel kikkert bierman welzorg bever

Rolstoelbus kopen Den Haag

Voor onbezorgde en comfortabele mobiliteit

In de politieke hoofdstad van Nederland, Den Haag, is het van groot belang om voorzien te zijn van een betrouwbare en comfortabele manier van vervoer. Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, kan dit extra uitdagend zijn. Gelukkig is er Buitengewoon Mobiel, dichtbij gevestigd in Zoetermeer, met een uitgebreid aanbod van rolstoelbussen en aangepaste auto’s. Wij bieden kwalitatieve en betrouwbare oplossingen voor elke mobiliteitsbehoefte, waaronder het kopen van een rolstoelbus in Den Haag.

Onze rolstoelbussen zijn vrijwel allemaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen en wensen van rolstoelgebruikers. Ze zijn voorzien van moderne technologieën en uitgerust met handige en veilige voorzieningen die uw mobiliteit nog comfortabeler maken. Van stijlvolle en moderne interieurs tot uitstekende wegligging en rij-eigenschappen, onze rolstoelbussen hebben alles wat u nodig heeft om onbezorgd te kunnen reizen.

Buitengewoon Mobiel is gevestigd in Zoetermeer op circa 20 minuten afstand

Buitengewoon Mobiel biedt u de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken in Den Haag. Hierdoor kunt u onze rolstoelbussen zelf ervaren en onze deskundige medewerkers helpen u bij het vinden van de bus die het beste bij uw specifieke behoeften past. En als u besluit om een rolstoelbus te kopen, bezorgen wij deze kosteloos thuis! Het papierwerk voor het lage tarief wegenbelasting verzorgen wij ook meteen voor u.

Wilt u meer weten over onze rolstoelbussen en hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de ideale rolstoelbus in Den Haag? Neem dan contact met ons op en onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Buitengewoon Mobiel: voor een onbezorgde en comfortabele mobiliteit in Den Haag en omstreken.

Waar op letten bij het kopen van een rolstoelbus in Den Haag?

Grootte: Aangezien Den Haag is vrij drukke stad is kan het best moeilijk zijn om een rolstoelbus te parkeren. Het is dus van belang om van te voren in te schatten hoeveel ruimte er is om de bus te parkeren. Vraag aan je gemeente (indien benodigd) een eigen parkeerplek aan en laat ons weten hoeveel meter dit zal zijn. De lift klapt namelijk uit aan de achterzijde en dit voegt de nodige meters toe.

Veiligheid: De veiligheid van de rolstoelbus is misschien wel het belangrijkste punt om op te letten. Zorg ervoor dat de rolstoelbus voldoet aan de veiligheidsnormen en dat er goede gordels en bevestigingen zijn voor de rolstoel.

Comfort: Het is ook belangrijk om te kijken naar het comfort van de rolstoelbus. Goede vering kan best wel een van pas komen binnen Den Haag. Kijk of de stoelen comfortabel zijn en of er genoeg beenruimte is voor passagiers. Ook is het in sommige gevallen handig als de rolstoelbus is uitgerust met handgrepen en andere hulpmiddelen om het instappen en uitstappen te vergemakkelijken.

Gebruiksgemak: Het gebruiksgemak van de rolstoelbus is ook belangrijk. Kijk of de bus gemakkelijk te besturen is en of de bediening van de verlichting, verwarming en andere functies gemakkelijk te begrijpen is. Ook is het handig als de rolstoelbus is uitgerust met een laadklep of een lift om de rolstoel gemakkelijk in en uit te laden.

Door op deze punten te letten, kun je ervoor zorgen dat je een rolstoelbus koopt die veilig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken is.

Op zoek naar een occasion?

Kan ik in Den Haag terecht voor onderhoud van mijn rolstoelbus?

Je kunt in Den Haag terecht voor onderhoud aan je rolstoelbus. Er zijn verschillende garages en werkplaatsen in de stad die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van bestelauto’s. Wij kennen ze vrijwel allemaal! Voor het onderhouden van auto-aanpassingen raden wij aan contact op te nemen met Buitengewoon Mobiel de specialist in rolstoelbussen en te vragen naar aanbevolen garages in de buurt. Wij helpen je graag verder. Neem gemakkelijk contact met ons op indien er vragen zijn over het onderhoud, reparatie of ander advies.

Kan ik subsidie krijgen van de WMO in gemeente Den Haag?

In de gemeente Den Haag kun je subsidie krijgen van de WMO als je extra kosten maakt voor je vervoer omdat je een beperking hebt. De WMO is er om mensen te helpen die zonder hulp niet zelfstandig kunnen deelnemen aan het maatschappelijk leven. Om in aanmerking te komen voor subsidie van de WMO voor vervoer, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. 

Om de subsidie aan te vragen, moet u een aanvraagformulier invullen en indienen bij de gemeente Den Haag. Je moet onder andere aantonen dat je aan de voorwaarden voldoet en wat je inkomen is. Het is handig dit formulier samen met een professional in te vullen, bijvoorbeeld een medewerker van een gehandicaptenorganisatie mocht je hier zelf niet uitkomen. Wij kunnen je hier niet persoonlijk mee helpen, wel kunnen wij je verbinden met de afdeling WMO aangezien wij vaker met deze personen hebben gewerkt.

Het is belangrijk om op tijd een aanvraag in te dienen, omdat er vaak een wachttijd is voor een uitkering. Als je subsidie krijgt, moet je daarmee een rolstoelbus of autoaanpassing mee kopen. De gemeente trekt de subsidie in als je hiermee geen vervoersmiddel of aanpassing koopt.

Heb je vragen over de WMO Vervoerssubsidie of heb je hulp nodig bij het indienen van een aanvraag, dan kan je contact opnemen met de gemeente Den Haag via het telefoonnummer 14-070. Zij helpen je graag verder.

Bij Buitengewoon Mobiel begrijpen wij dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, en we zijn hier om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren rolstoelbus specialist maakt het haar taak om voor iedere wens of behoeften een oplossing te bedenken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het ombouwen van jou bus tot een rolstoelbus. Gemakkelijk via 079 – 203 3113 of via de chat rechtsonder in je scherm.

Een vrijblijvende proefrit aan huis, geheel kosteloos.

Een rolstoelbus geheel naar wens ombouwen is voor Buitengewoon Mobiel een bekende job. Wij luisteren naar je eisen en wensen waarna wij uitgebreid de mogelijkheden toelichten. Van volledige ombouw tot het toevoegen van een bedframe en privacy gordijnen, niets is voor ons te gek. Het begint allemaal met het in kaart brengen van de eisen en wensen. Wij kunnen dit telefonisch of via videobellen samen met jou bespreken alvorens je een proefrit aan inplant.

Wil je vrijblijvend gedetailleerd advies op maat hebben? Wij doen dit graag voor je. Neem contact met ons op via de manier welke jij het prettigst vind. Tel: 079-2033113 of via de mail, chat, videobellen of het bekende Whatsapp. Scroll naar beneden voor alle details.

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Veel gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.